Mr.Dizi

Posted on ۱۳۸۹ مرداد ۴, دوشنبه by فرفره

نشسته اید در یک جلسه ی اداری رسمی، وقت نهار اعلام و پذیرایی آغاز می شود. جعبه ی کاغذی را جلوی شما میگذارند، شبیه آن چیزی که در آن مرغ سوخاری را این روزها به در خانه ها می برند.
چند دقیقه ی بعد، همه مشغول ترید کردن نان سنگک و یا کوبیدن گوشت دیزی هستند. این تصویر، آغاز یک ماجرای طنز یا داستان ژورنالیستی سورئال نیست. از همین امروز می توانید به راحتی آن را تجربه کنید. مستر دیزی، نیمچه رستورانی ست که در مرکز خرید گاندی، این روزها در کنار کافی شاپ های مشهوری مثل شوکا و ال-کافه، یا فروشگاه موسیقی این مرکز، طعمی سنتی را با ایده ای مدرن پیوند داده.

مستر دیزی، نام رستورانی ست که به سبک امروزی بنا شده تا فست فودی باشد که فقط و فقط دیزی بفروشد و آن را برای شما تا خانه و محل کار هم ارائه کند.


برای این که این اتفاق عجیب عملی باشد، آن ها ظرف و گوشکوب یک بار مصرف سفارش داده و تولید کرده اند. ظرف ها از جنس فلز ولی نسبت به دیزی های معمول سبک تر و نازک تر تهیه شده و گوشکوب به نسبت نازک سفیدی هم که روی آن نشانی وب سایت(مستر دیزی) درج شده تولید شده است. این دو وسیله، رویای احمدپور، مدیر این رستوران را متحقق کرده تا بتواند چشم امید به استقبال زیاد از این غذای فوری سنتی داشته باشد.


نوع بسته بندی دیزی ها، به همراه ابتکارهایی که این رستوران به خرج داده، و البته فضای مدرنی که این رستوران برای مشتری های حضوری ساخته، گاهی می تواند دلنشین تر از هر جای دیگری باشد، به ویژه برای زمان هایی که از خوردن پیتزا، پاستا یا حتی چلوکباب های تکراری خسته شده باشید.


تنوع دیزی ها هم جالب توجه است. دیزی بز باش که در این رستوران عرضه می شود، به ندرت بجز در پخت و پز خانگی می شود سراغش را گرفت. دیزی تند اسپایسی هم غذای دیگری ست که اگر به غذاهای تند علاقه دارید، خوردن آن هیجان انگیز است. کاله جوش هم غذای دیگری ست که به ندرت در منوی رستوران ها به چشم می خورد.
قیمت حدود هفت هزار تومانی برای هر دیزی، شاید در لحظه ی اول کمی گران به نظر برسد، اما وقتی دوغ معطر در ظرف یک بار مصرف، ترشی خوشمزه، نان سنگک، پیاز و مخلفات این چنینی هم در کنار آن چیده شده باشد، آن را تبدیل به غذایی، به نسبت ارزان می کند.


وقتی از مدیر رستوران، طلب چای بعد از دیزی کردم، ابراز شرمندگی کرده و از دو نوع نوشیدنی سرد و گرم سنتی خبر داد که به زودی به منوی رستوران اضافه خواهد شد. او همچنین از اینترنت
بی سیم ی سخن گفت که به زودی در فضای رستوران های (مستر دیزی) قابل دسترس خواهد بود.


احمدپور، مدیر این رستوران حالا صحبت از دو شعبه ی دیگر، یکی در مشهد و دیگری در خیابان جمهوری تهران می کند که به زودی راه اندازی می شوند. به نظر می رسد با شروع به کار شعبه ی جمهوری، تنها چیزی که آسیب خواهد دید و رفته رفته محو خواهد شد، تصور کسبه از دیزی فروشانی ست که سینی به سر، دیزی ها را ظهر ها دم مغازه ها آورده و بعد از ظهر ها ظرف های خالی را جمع می کنند.

0 Responses to "Mr.Dizi":